آموزش کاشت ناخن با فیبر

آموزش کاشت ناخن با فیبر از سری مقالههایی است که با مطالعه آن میتوانید از چگونگی انجام این کار مطلع شوید. کاشت فیبر ناخن از کاشتهای ظریف و حساس محسوب میشود. امروزه در میان انواع کاشت ناخن جدید که کاشت با پودر یا ژل از جمله آنها بهشمار میرود هنوز این روش قدیمی طرفداران خاص خودش را دارد.
در این روش نیازی نیست از فرمر و تیپ استفاده شود و تنها از رشتههای فیبری نازک ابریشم برای کاشت بهره میبرند؛ به همین دلیل ناخنها کمتر از روشهای دیگر آسیب میبینند. با توجه به اینکه ممکن است شماهم این روش را بپسندید قصد داریم اطلاعات کاملتری ارائه کنیم؛ پس همراه ما باشید.
کاشت ناخن فیبر چیست؟
کاشت فیبر ناخن بسیار شبیه روشهای دیگر کاشت است؛ با این تفاوت که در آن از تیپ و فرمر خبری نیست. این روش برای ناخنهایی کاربرد دارد که سالم باشند.
شاید برای شما سوال باشد که فیبر ناخن چیست؟ در واقع فیبر ناخن به کاشت ناخن گیاهی میگویند که در آن از رشتههای گیاهی و ابریشمی بسیار نازک استفاده میکنند. این رشتهها را با کمک چسب یا تاپ ژل روی لبه ناخن قرار داده و میچسبانند.
رشتههای فیبری را میتوان طبق نظر مشتری به اندازه دلخواه آنها کوتاه کرد. در روش کاشت ناخن با فیبر از پودر کاشت استفاده نمیکنند و بهجای آن از ژل بهره میبرند. به این ترتیب مقاومت این کاشت در برابر فشار و ضربه افزایش مییابد.
این مدل حدود سه هفته دوام دارد. فرمهای آن میتواند شامل انواع مختلف بادامی، تیز، کوتاه، متوسط دخترانه یا زنانه باشد. توصیه میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله آموزش کاشت ناخن از صفر تا صد مراجعه کنید.
وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن فیبر
اکنون که متوجه شدید فیبر ناخن چیست به ابزار این کاشت میپردازیم. اگر از ابزار مناسب برای کاشت ناخن فیبر استفاده شود نتیجه بهتری حاصل میشود. این روش کاشت ناخن نیاز به دقت و مهارت بالایی دارد و استفاده از ابزارهای مورد نیاز ضروری است. ابزاری که برای این روش استفاده میشود به قرار زیر است:
- رشتههای فیبری ناخن
- پرایمر مخصوص کاشت پودر یا ژل
- کلیپس کاشت ناخن یا پینچر ناخن
- تاپ کات
- عقبزن ناخن
- بیس کات
- چسب کاشت ناخن
- سیلک ناخن
- قلم کاشت ناخن
- تاپ ژل
مراحل آموزش کاشت ناخن فیبر
در این قسمت از آموزش کاشت ناخن با فیبر به مراحل کاشت میپردازیم. چرا که در این روش مانند روشهای دیگر کاشت چند مرحله طی میشود. اگر این مراحل با دقت و بهصورت اصولی اجرا شوند دوام کاشت افزایش یافته و ناخنها آسیب نمیبینند.
برای اینکه به اطلاعات دقیقتری دست پیدا کنید شرکت در دورههای آموزش کاشت ناخن در بندر ماهشهر را پیشنهاد میکنیم. مراحل کاشت ناخن با فیبر عبارتند از:
مرحله اول: زیرسازی
در مرحله اول آموزش کاشت ناخن با فیبر به زیرسازی و مانیکور اولیه مربوط میشود. این مرحله قبل از قرار گرفتن فیبر روی ناخن اجرا میشود. به این ترتیب که ابتدا کوتیکولهای مرده پوست را با عقبزن خارج کرده و از بین میبرند و به سوهانکشی صدف ناخن میپردازند. این عمل به این دلیل انجام میشود تا بتوانید مواد کاشت را به صدف بچسبانید.
مرحله دوم: مواد گذاری
در مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با فیبر، ضدقارچ و پرایمر را روی سطح ناخن قرار میدهند. ابتدا از ضدقارچها استفاده میشود تا مانع از ایجاد عفونت ناخن پس از کاشت شود. بعد از آن از پرایمر پودری یا ژلهای بهره میبرند. در مقاله آموزش کاشت ناخن در اهواز در این مورد اطلاعات بیشتری ارائه شده است. لطفا این مقاله را مطالعه کنید.
مرحله سوم: قرار دادن فیبر
در مرحله سوم از مراحل آموزش کاشت ناخن با فیبر ابتدا باید روی ناخن، تاپ شاین کشیده شود. بعد از آن نوبت چیده شدن فیبرها متناسب با اندازه ناخن فرا میرسد. فیبرها بعد از زدن تاپ شاین روی سطح ناخنها گذاشته میشوند. برای فیکس کردن فیبرها میتوان از عقبزن چوبی یا سیلیکونی کمک گرفت.
اگر بین فیبرها فاصلهای مشاهده شود بار دیگر به وسیله پرایمر فاصله را پر کرده و فیبر میگذارند. بعد از انجام این کار دست را در دستگاه یووی قرار میدهند و مواد روی ناخن خشک میشود.
مرحله چهارم: مواد گذاری مجدد و فرم دهی
در مرحله چهارم از آموزش کاشت ناخن با فیبر و بعد از اینکه مواد در دستگاه یو وی خشک شد با کمک قلم مواد کاشت را روی فیبر میکشند. این مرحله باید با دقت بالایی انجام شود و فشاری روی فیبرها ایجاد نشود.
مواد گذاری از پایین ریشه به قسمت بالا انجام میشود. بعد از خشکشدن مواد از کلیپس کاشت ناخن استفاده میشود تا ناخن حالت خمیده و قوس پیدا کند. پس از خشکشدن مواد، از سوهان برقی استفاده کنید و دورگیری انجام دهید و با سوهان دستی آنها را فرم دهید.
برای اینکه بهتر بتوانید متوجه این مرحله شوید مطالعه مقاله آموزش کاشت ناخن در آبادان را پیشنهاد میکنیم.
مزایای کاشت ناخن فیبر
در میان روشهای مختلف، روش کاشت فیبر ناخن کمتر مورد استفاده قرار میگیرد اما این مدل طرفداران خاص خودش را دارد. این کاشت را نمیتوان در منزل انجام داد و باید توسط ناخنکاران انجام شود، اما اگر بهصورت حرفهای آموزش کاشت ناخن در منزل را فرا بگیرید میتوانید این کار را در منزل هم انجام دهید.
از مزایای این روش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ظاهری طبیعی در ناخنها ایجاد میکند.
- باریک و ظریف است.
- کمترین آسیب را به ناخنها میزند.
- ریموو آن آسان است.
- بوی آزار دهنده کمتری نسبت به کاشت با پودر اکریلیک دارد.
- از دوام و ماندگاری نسبتا خوبی برخوردار است.
- در هنگام کار، گرد و غبار تولید نمیشود.
معایب کاشت ناخن فیبر
روش کاشت ناخن فایبرگلاس همچون روشهای دیگر معایبی هم دارد که عبارت است از:
- مدت زمات انجام این کاشت طولانی است.
- به علت اینکه فیبر، رطوبت و آب را بهسرعت جذب میکند، قرار گرفتن در محیط مرطوب و شستشوی مرتب دستها به ناخنها آسیب میرساند.
- دوام آن نسبت به کاشت با پودر یا ژل کمتر است.
- این کاشت به افرادی که ناخنهای ضعیف و شکننده دارند توصیه نمیشود.
- قیمت فیبر کاشت ناخن بالاتر از انواع دیگر است.
آموزش کاشت ناخن در آکادمی زیبایی زمرد
اگر برای کاشت فیبر ناخن به مرکز معتبر و حرفهای مراجعه شود میتوان بهخوبی آموزش دید و از این طریق به درآمد رسید. یکی از مراکز معتبر آموزش کاشت ناخن با فیبر آکادمی زیبایی زمرد است. در این مرکز، مربیان متخصص و کارآزمودهای مشغول هستند که دارای مدرک بینالملی بوده و میتوانند تمام مراحل کاشت ناخن را بهشما آموزش دهند. شما میتوانید با ثبتنام و شرکت در این دوره و اخذ مدرک فنی حرفهای از مزایای زیادی برخوردار شوید.
جمع بندی
این روزها لاین کاشت ناخن بسیار شلوغ است و هر روز به تعداد افرادی که دوست دارند به کاشت ناخن بپردازند افزوده میشود. نوعی از آن به کاشت فیبر ناخن معروف است. ما در این مطلب سعی کردیم به این سوال که فیبر ناخن چیست؟ پاسخ دهیم و تمام مراحل کاشت را معرفی و مزایا و معایب این روش را ذکر کنیم تا با آگاهی کامل این کاشت را انتخاب کنید.
سوالات متداول
1- کاشت ناخن فیبر چیست؟
در این کاشت از رشتههای گیاهی بسیار نازک استفاده میشود. برای چسباندن آنها به لبه ناخن از چسب یا تاپ ژل استفاده میکنند.
2- مراحل کاشت ناخن با فیبر چیست؟
مراحل کاشت عبارتند از: زیرسازی، مواد گذاری، قرار دادن فیبر، مواد گذاری مجدد و فرم دهی.
3- مزایای کاشت ناخن فیبر چیست؟
از جمله مزایای آن ظاهر طبیعی، نازک و ظریف بودن، ریموو آسان، آسیب کمتر به ناخن، دوام نسبتا خوب و تولید نکردن گردوغبار در هنگام کاشت است.
4– معایب کاشت ناخن فایبرگلاس چیست؟
از جمله معایب این کاشت میتوان به هزینه نسبتا بالا، مدت زمان انجام طولانی برای کاشت، مناسب نبودن برای محیطهای مرطوب، مناسب نبودن برای افرادی که ناخن ضعیف و شکننده دارند، اشاره کرد.
در آکادمی زیبایی زمرد از اساتید مجرب برای آموزش کاشت ناخن با فیبر استفاده میشود. اگر شما هم دوست دارید کاشت ناخن با فیبر را بیاموزید توصیه میکنیم در دورههایی که در این آکادمی برگزار میشود شرکت کنید. به این ترتیب میتوانید بهعنوان مربی شروع به کار کرده و در صورت تمایل در این مجموعه استخدام شوید.
دیدگاهتان را بنویسید