آموزش کاشت ناخن با فرمر

آموزش کاشت ناخن با فرمر میتواند به شما که دوست دارید این کار را یاد بگیرید مفید و در عین حال لذت بخش باشد. کاشت ناخن را میتوان با فرمر یا تیپ انجام داد. از فرمر یا تیپ برای بلند کردن ناخن استفاده میکنند. اگر چه کاشت ناخن با تیپ طرفداران بیشتری دارد؛ اما دلیل آن چه میتواند باشد؟!
دلیل استقبال بیشتر از تیپ نسبت به فرمر این است که افرادی که مهارت کمتری دارند میتوانند راحتتر از تیپ استفاده کنند؛ بنابراین استفاده از فرمر قدری مشکلتر است و به تخصص بیشتری نیاز دارد.
ما در مطلب امروز قصد داریم در مورد کاشت ناخن فرمر چیست و مراحل کاشت آن چگونه است؟! صحبت کنیم؛ پس همراه ما باشید.
فرمر در کاشت ناخن چیست؟
از nail form یا فرمر ناخن برای بلندتر کردن قد ناخنها بهره میبرند. با این روش، کاشت ناخن پا با فرمر و دست انجام می شود. امروزه فرمر در انواع مختلفی موجود است. نوعی از آن چند بار مصرف است که از ترکیب فلز و طلق به دست آمده و چند بار قابل استفاده است.
نوع یک بار مصرف همانگونه که از اسم آن مشخص است تنها یکبار استفاده میشود. جنس آنها طلقی یا کاغذی بوده و بهصورت رولی در بازار دیده میشود. این فرمرها قدرت چسبندگی کمی دارند و علاوه بر استفاده آسان از انعطاف خوبی برخوردار هستند.
بیشتر بخوانید: آموزش کاشت ناخن در منزل
آشنایی با انواع فرمرهای کاغذی از لحاظ طراحی
همانگونه که ذکر شد در روش کاشت ناخن با فرمر از انواع فرمرها استفاده میشود. فرمر یکبار مصرف در انواع مختلفی بوده و هر کدام از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار هستند. ما در اینجا انواع آنها را معرفی میکنیم. انواع فرمرهای کاغذی در سه دسته خلاصه میشوند که عبارتند از:
✔ آموزش کاشت ناخن با فرمر پروانه ای
کاشت ناخن با فرمر پروانهای از مدرنترین نوع فرمرها محسوب میشود که اخیرا به بازار آمده است. سهولت استفاده از آنها سبب شده است طرفداران زیادی داشته باشد و ناخنکاران مبتدی هم میتوانند از آن استفاده کنند. فرمرهای پروانهای نسبت به انواع دیگر بلندتر هستند و بهآسانی بسته می شوند. اگرچه میتوان از آن برای مشتریانی که تمایل دارند قد ناخنشان بلندتر شود استفاده کرد؛ اما نمیتوان از هر مواد کاشتی در آنها مورد استفاده قرار داد.
✔ آموزش کاشت ناخن با فرمر ذوزنقه ای
این نوع فرمر نسبت به انواع دیگر سختتر نصب میشود. این فرمرها را میتوان با مواد پودری و ژلهای نقش داد و به ناخن نصب کرد.
✔ آموزش کاشت ناخن با فرمر مستطیلی
نوع مستطیلی، نوع دیگری از فرمرها هستند که قبلا از آن در کاشت ناخن استفاده زیادی میشد؛ اما امروزه زیاد کاربرد ندارد. این فرمرها اغلب از جنس فلز بوده و قابلیت انعطاف پذیری آنها بسیار کم است. فرمر مستطیلی معمولا برای کاشت ناخن کشیده مورد استفاده قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: آموزش کاشت ناخن در آبادان
ابزارهای کاشت ناخن با فرمر
این کاشت ناخن در زمان کمی انجام میشود. این روش برای ناخنهایی که دچار مشکل بوده، شکسته و نازک شده یا بدفرم هستند یا ناخنهای طبیعی که دوست دارید بلندتر باشد کاربرد دارد. برای اینکه کاشت ناخن بهخوبی انجام گیرد به ابزارهای خاصی نیاز است که عبارتند از:
- سوهان برقی
- سوهان دستی
- عقب زن
- فرمر کاغذی
- نیپر
- قلم کاشت ناخن
- پرایمر
- لیکویید نیم چرب
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سرسوهان کاغذی نرم
- سرسوهان الماسه استوانه
- سرسوهان الماسه استوانه سرگرد
- پودر( رنگ آن مطابق با سلیقه مشتری)
- ضدقارچ
مراحل کاشت ناخن با فرمر
در کاشت ناخن با فرمر مراحلی طی میشود که باید با دقت اجرا شود. صفر تا صد آموزش کاشت ناخن با فرمر کاغذی به ترتیب زیر است:
1️⃣ مرحله اول: زیرسازی
مرحله زیرسازی در همه انواع کاشت ناخن وجود دارد. مرحله زیرسازی در این کاشت هم در طی دو مرحله صورت میگیرد که به قرار زیر است:
مرحله اول زیرسازی: انجام مانیکور خشک
پیش از اینکه کاشت ناخن را شروع کنید باید مانیکور خشک انجام دهید. در مانیکور خشک باید اقدام به از بین بردن کوتیکولهای روی ناخن کنید. در صورت باقی ماندن کوتیکول روی صدف ناخن، کاشت ناخن بهخوبی انجام نمیشود و هوا میگیرد.
ترتیب درست انجام مانیکور خشک طبق روال زیر انجام میشود:
- با کمک عقب زن یا پوشر ناخن که معمولا از جنس استیل است، کوتیکولها را عقب بزنید.
- برای از بین بردن کوتیکولهای روی صدف ناخن از سوهان برقی و سرسوهان مانیکور اشکی استفاده کنید.
- برای بریدن پوست اضافه اطراف ناخن از نیپر کمک بگیرید. این کار را با دقت انجام دهید تا دست مشتری زخم نشود.
مرحله دوم زیرسازی: خراشیدن سطح ناخن
مرحله بعدی کاشت ناخن در زیرسازی به خراش دادن سطح ناخن مربوط میشود. با سرسوهان کاغذی نرم، سطح ناخن را خراش دهید. چون فقط باید روی صدف ناخن خراش ایجاد شود لازم نیست با سرسوهان روی سطح ناخن فشار وارد شود. با وارد کردن فشار اضافی روی ناخن ممکن است به کراتین ناخن آسیب برسد.
2️⃣ مرحله دوم: نصب فرمر
در این مرحله از آموزش کاشت ناخن با فرمر باید فرمر را روی ناخن نصب کرد. این مرحله به ترتیب زیر انجام میشود:
- بعد از جدا کردن فرمر از رول، شروع به جدا کردن فرمر از کاغذ کنید. اگر فرمر، اندازه ناخنتان نیست با قیچی فرمر را کوتاه کرده و به اندازه مناسب در بیاورید.
- بعد از چسباندن لبههای فرمر، فرمر را زیر ناخن فرد بگذارید.
- اکنون باید فرمر را با چسب به انگشت مشتری وصل کنید. در هنگام چسباندن فرمر، فرمر نباید به طرف بالا یا پایین کج شود و باید با کناره ناخن در یک امتداد باشد.
3️⃣ مرحله سوم: گذاشتن مواد
یکی دیگر از مراحل کاشت ناخن با فرمر موادگذاری است. ترتیب موادگذاری طبق قرار زیر انجام میشود:
- ابتدا به سطح ناخنها ضدقارچ بزنید تا از ایجاد قارچ ناخن جلوگیری کنید.
- به سطح صدف ناخن پرایمر بزنید. این کار سبب میشود مواد بهخوبی به ناخن بچسبد و مواد کاشت هوا نگیرد.
- اکنون موادگذاری را شروع کنید. برای این منظور از محل برخورد ناخن طبیعی فرد و فرمر مواد گذاری کنید. در فرمر خطهایی وجود دارد که با توجه به آنها مواد گذاری انجام میشود. اگر در هنگام موادگذاری قسمت ریشه ناخن، مواد روی پوست کنار ناخن ریخته شود به وسیله قلم جمع کنید.
اگر موادگذاری کاشت ناخن با فرمر با دقت انجام شود زمان مرحله بعد یعنی سوهانکشی کوتاه شده و راحتتر خواهد بود.
4️⃣ مرحله چهارم: سوهان کشی
مرحله بعدی، سوهانکشی است که به ترتیب زیر اجرا میشود:
- قبل از اینکه شروع به سوهانکشی کنید اقدام به باز کردن چسب فرمر نموده و به طرف پایین بکشید و آن را از ناخن دربیاورید.
- برای از بین بردن ناهمواری سطح ناخن از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد کمک بگیرید.
- اکنون باید به دورگیری مواد بپردازید و ناهمواریهای دور ناخن را رفع کنید. برای این کار به سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر نیاز دارید.
- روی ناخن را با سرسوهان الماسه استوانه فرمدهی کنید. با این کار میتوانید علاوه بر اجرای فرم روی ناخن، رد سرسوهان دورگیر را هم محو کنید.
- در آخرین مرحله از سوهان کشی با سوهان دستی ناخن را فرم دهید. با این سوهان میتوان بغل و بالای ناخن را فرم داد.
5️⃣ مرحله پنجم: از بین بردن ناهمواری های احتمالی
بعد از اینکه مرحله سوهانکشی به پایان رسید با سرسوهان کاغذی نرم، پستی و بلندیهای باقیمانده روی کاشت ناخن را برطرف کنید. این کار در از بین بردن رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی هم کمک میکند.
در صورتی که مشتری دوست داشته باشد از لاک ژل در کاشت ناخن استفاده شود میتوان بعد از استفاده از سرسوهان کاغذی روی ناخن لاک ژل زد. چنانچه فرد مایل باشد روی کاشت ناخن، لاک معمولی کشیده شود باید بعد از اینکه از سرسوهان کاغذی استفاده شد ابتدا سطح ناخن را با بافر صاف کرده و بعد روی ناخن لاک بزنید.
بیشتر بخوانید: آموزش کاشت ناخن در اهواز
مزایای کاشت ناخن با فرمر
اجرای کاشت با فرمر مزایایی دارد که در زیر میآوریم:
- کاهش زمان کاشت ناخن نسبت به روشهای دیگر
- امکان اجرای دقت و در نتیجه ظرافت بیشتر این کاشت
- احتیاج به مواد و سوهانکشی کمتر
- وارد آمدن آسیب کمتر به ناخن نسبت به روشهای دیگر کاشت
- قیمت مناسب
معایب کاشت ناخن با فرمر
علاوه بر مزایایی که ذکر کردیم این روش کاشت ناخن معایبی هم دارد. یکی از معایب آن این است که اگر این کاشت با دقت صورت نگیرد ممکن است مواد از اطراف ناخن بیرون بزند و فرمر بهخوبی به آن وصل نشود. به این ترتیب فرمر به زودی خواهد افتاد. در این رابطه به شما پیشنهاد میکنیم آموزش کاشت ناخن از صفر تا صد را مطالعه کنید.
آموزش کاشت ناخن با فرمر در آکادمی زیبایی زمرد
برای اینکه کاشت فرمر را بهصورت اصولی و درست یاد بگیرید لازم است در دورههای کاشت ناخن شرکت کنید. آکادمی زیبایی زمرد یکی از آموزشگاههایی است که در بندر ماهشهر مستقر است. آموزشگاه زمرد این فرصت را به علاقمندان فراهم کرده است در صورت تمایل با ثبتنام و شرکت در دورهها این حرفه را بیاموزند. بعد از اتمام دوره به کارآموزان مدرک فنی و حرفهای اعطا میشود و میتوانند در صورت تمایل بهصورت مستقل کار کنند و به درآمد برسند یا میتوانند در صورت تمایل بهعنوان مربی در این مجموعه استخدام شوند.
سوالات متداول
1- کاشت با فرمر چیست؟
برای کاشت ناخن با فرمر به جای تیپ از فرمر استفاده میشود. با این روش کاشت، ناخنهای طبیعی را بلندتر کرده یا ناخنهای شکننده و بدفرم را زیباتر جلوه میدهند.
2- شرکت در دوره کاشت ناخن با فرمر در آکادمی زیبایی زمرد چه مزایایی دارد؟
با شرکت در این دورهها علاوه بر اینکه بهخوبی با کاشت انواع ناخن آشنا میشوید میتوانید مدرک بینالمللی دریافت کنید و وارد بازار کار شوید.
3- انواع فرمرها به چند دسته تقسیم میشوند؟
فرمرها در دو نوع چند بار مصرف و یکبار مصرف در بازار موجود هستند.
4- فرمرهای یکبار مصرف کاغذی چند نوع هستند؟
فرمرهای کاغذی در انواع مستطیلی، ذوزنقهای و پروانهای در بازار یافت میشود.
اگر علاقمند به یادگیری کاشت ناخن با فرمر هستید توصیه میکنیم در دورههای کاشت ناخن در آکادمی زمرد شرکت کنید. شما میتوانید با موفقیت در این دورهها و دریافت مدرک معتبر فنی و حرفهای مشغول به کار شوید.
دیدگاهتان را بنویسید