آموزش کاشت ناخن با پودر

آموزش کاشت ناخن با پودر یکی از روشهای متداول برای طراحی ناخن به حساب میآید. همواره برای بانوان داشتن ناخن هایی آراسته و جذاب از اهمیت زیادی برخوردار است. این موضوع باعث شده تا توجه عده بسیاری از افراد به کاشت ناخن با پودر جلب شود. در واقع این روش برای زیبا و خوش فرمسازی ناخنها مورد استفاده قرار میگیرد. البته برای کاشت ناخن راههای متفاوتی وجود دارد که پرطرفدارترین آنها، آموزش کاشت ناخن با پودر است. این نوع کاشت تنها در چند مرحله و با وسایلی مشخص قابل انجام است. در آکادمی زیبایی زمرد میتوانید کاشت ناخن با پودر را با جدیدترین تکنیکهای روز بیاموزید.
کاشت پودر ناخن چیست؟
برای انجام کاشت پودر ناخن به دو وسیله ضروری یعنی پودر و لیکوئید نیاز است. جالب است بدانید که مواد پودری در مقابل مواد ژل با سرعت بیشتری در هوای آزاد خشک میشوند. همچنین از دیگر وسایل کاشت پودر میتوان به تیپ، فرمر و قالب اشاره کرد. با استفاده از تیپ استحکام ناخنها چندبرابر شده و در طولانی مدت شکسته نمیشود. در نتیجه بیشتر از دیگر روشهای کاشت مورد استقبال قرار گرفته است.
معرفی پودر ناخن
در مراحل آموزش کاشت ناخن با پودر، با انواع مختلفی از پودرهای کاشت آشنا میشوید. هریک از انواع آن برای طراحی نوعی از کاشت مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه انواع مختلف پودر کاشت را بررسی میکنیم:
پودر کریستالی
این نوع پودر کاشت برای انجام کاشتهای طبیعی استفاده میشود. به طوری که در حالت جامد رنگی سفید داشته و بعد از ترکیب با لیکوئید و قرار گرفتن بر روی ناخن ظاهری شیشهای و بدون رنگ به خود میگیرد. البته این پودر خاصیت پوشانندگی سطح ناخن را ندارد و سطح زیرین ناخن قابل مشاهده است. در نتیجه برای مواقعی که قصد پوشاندن کاشت ناخن و نمایانسازی جزئیات آن را داشته باشید، پودر کلیر یا کریستالی پیشنهاد میشود. در نهایت میتوان گفت این ماده حالتی صیقلی و صاف به کاشت میدهد. به طوری که کاشت مورد نظر کاملا یکدست نشان داده شود.
پودر صورتی یا پینک
رنگ صورتی ملایم این نوع پودر کاشت از مهمترین ویژگیهای آن محسوب میشود. البته پس از ترکیب شدن با مایع لیکوئید تناژ رنگ آن کمتر شده و ظاهری تقریباً شفاف پیدا میکند. این نوع پودر ناخن نیز برای نشان دادن جزییات لایه زیرین و براق شدن ناخن کاربرد دارد. البته تفاوت پودر پینک با پودر کریستالی رنگ ملایم صورتی آن است. معمولا برای کاشتهای ساده از این مدل پودر استفاده میشود، زیرا نمایی کاملا طبیعی به ناخن می بخشد. پودر صورتی انواع مختلفی دارد که عبارتند از:
✅ صورتی پررنگ (Deep pink)
✅ صورتی ملایم (Sheer pink)
✅ صورتی روشن (Absolute pink)
✅ صورتی فرانسوی ( French pink )
پودر کاور
پودر کاور همانطور که از نامش پیدا است، برای پوشاندن سطح ناخن پس از ترکیب با لیکوئید استفاده میشود. پودر کاور در سه مدل به فروش میرسد که شامل:
✅ پودر هلویی
✅ پودر صورتی
✅ پودر کرم
البته این مدل پودر کاشت ناخن ظاهری غیر شفاف به ناخن میدهد؛ ولی برخلاف انواع قبلی سطح زیرین ناخن نمایان نخواهد بود. در واقع پودر کاور برای زمانی استفاده میشود که باید سطح زیرین ناخن به کامل پوشش داده شود. همچنین پودرهای رنگی نیز در بازار وجود دارد که برای کاشتهای تزئینی استفاده میشود.
لوازم مورد نیاز کاشت ناخن با پودر
همانطور که میدانید برای انجام هریک از حرفههای آرایشگری لوازم مختلفی لازم است. آشنایی با هریک از آنها و نحوه کارکردن با این لوازم آرایشی امری مهم به شمار میآید. در نتیجه با شرکت در دورههای آموزش کاشت ناخن با پودر میتوانید تسلط ویژهای بر این موارد پیدا کنید. به منظور آموزش کاشت ناخن با پودر و ژل میتوانید به آکادمی زیبایی زمرد مراجعه کنید. برخی از لوازم کاشت ناخن عبارتند از:
✅ پودر کاشت ( کریستالی، صورتی و..)
✅ ظرف مخصوص پودر
✅ لیکوئید کاشت
✅ تیپ (پایه کوتاه، پایه بلند، طرحدار، فرنچ)
✅ چسب ناخن
✅ ناخن گیر و بافر
✅ لاک رنگی و شفاف کاشت
✅ روغن برای پولیش ناخن
✅ محلول ضد قارچ
✅ قلم شماره ۶ یا ۸
✅ سوهان برقی و دستی
وجود هریک از این موارد برای انجام صحیح مراحل کاشت کاملا ضروری است. یادگیری اصولی و آموزش کاشت ناخن با پودر میتواند در زمان کوتاهتری فرد را به درآمد فوقالعادهای برساند. پس انتخاب یک مرکز آموزشی بهنام برای آموزش بهترین راه برای شروع این حرفه است.
انواع کاشت با پودر
حرفه کاشت ناخن در زمان کنونی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. از آنجایی که بانوان علاقه زیادی به دیزاین ناخنها دارند، در نتیجه درآمد این هنر بسیار مناسب است. البته این موضوع در صورتی ممکن میشود که زیر نظر یک مربی کاربلد کاشت ناخن پودر را آموزش دیده باشید. همچنین در ادامه انواع کاشت پودر را آوردهایم:
- کاشت ناخن با پودر کلیر
- کاشت بیبی بومر
- کاشت های گریم
- کاشت فرنچ
- کاشت ماربل
- کاشت ناخن هلویی
نکتهای که در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است، یادگیری کاشت مادر میباشد. در واقع این مدل کاشت اساس کار تمامی کاشتهای دیگر است و با آموزش آن تسلط ویژهای بر دیگر کاشتها پیدا میکنید.
مراحل اصلی آموزش کاشت ناخن با پودر
برای ایده داشتن برای انجام طرحهای مختلف کاشت میتوانید عکس کاشت ناخن را از سایتهای مختلف مشاهده کنید. آموزش کاشت ناخن با پودر به دو طریق قابل انجام است که عبارتند از:
- کاشت پودر با تیپ
- کاشت پودر با فرمر
البته در هر دو روش باید مراحل زیر طی شود:
1️⃣ زیرسازی
این مرحله جزو اولین مراحل برای شروع کاشت است که با استفاده از دستگاه سوهان و پوشر انجام میشود. در واقع زیرسازی ناخن برای آماده کردن صدف ناخن برای موادگذاری صورت میگیرد. با استفاده از سر سوهان مخصوص عقب زن، پوست اضافی ناخن را به عقب رانده و آن را جدا میکنند. البته نباید در این مرحله فشار زیادی به ناخن وارد کنید.
2️⃣ تیپ گذاری
با تهیه ست تیپها انواع مختلفی از آن برای ناخنها متفاوت وجود دارد. برای ناخنهای هر شخص نیاز به تیپگذاری مخصوصی است تا تیپها کاملا هم اندازه ناخن فرد باشد. تیپها با کمک چسب ناخن بر روی ناخن قرار میگیرند. در نظر داشته باشید که حتما تیپ را به شکل عمود روی صدف ناخن قرار دهید و سپس روی آن بچسبانید. با این روش هیچگونه هوایی به زیر تیپ نفوذ نمیکند. این مرحله را برای هر ناخن حدود ۲۰ ثانیه انجام دهید. البته از فشار دادن تیپ بر روی صدف ناخن خودداری کنید. سایز تیپ را با توجه به مدل دلخواه مشتری با استفاده از کاتر کوتاه کنید.
3️⃣ مواد گذاری
ابتدا ناخن را به محلول ضدقارچ آغشته کنید و در مرحله بعد پرایمر را برای قرار گرفتن صحیح مواد بر روی ناخن پخش کنید. استفاده از پرایمر نیز تا حد زیادی از هواگیری ناخن جلوگیری میکند. در ظرف مخصوص کاشت پودر و لیکوئید را با یکدیگر و با استفاده از قلم ترکیب و روی ناخن به شکل مرتب و هموار قرار دهید. در این مرحله باید مواد گذاری را به شمل متعادلی ( نه نازک نه ضخیم ) انجام دهید؛ چراکه در نوع اول مواد کاشت با استفاده از سوهان از بین میروند و نوع دوم نیز نیاز به سوهان کشی طولانی مدت دارد. در آخر قوس مناسبی را بر روی ناخنها ایجاد کنید.
4️⃣ سوهان کشی
پس از اینکه مواد گذاری انجام گرفت، مواد آن آن را با استفاده از سوهان دستی و برقی صاف و مرتب کنید. به طور کلی اصلی ترین مرحله کاشت فرم دهی آن با سوهان است، به نحوی که تمام ناخنها شکلی یکسان داشته باشند. در این مرحله دورگیری ناخن انجام شده و مواد اضافی گرفته میشوند. همچنین در ابتدا از سر سوهان مخروطی و سپس از سر سوهان استوانهای استفاده کنید.
5️⃣ استفاده از بافر برای هموارسازی ناخنها
پس از انجام مراحل فوق، با استفاده از بافر سطح تمامی ناخنها را هموار کنید. سپس لاک مورد نظر مشتری را بر روی ناخن بزنید و آن را طراحی کنید و دست مشتری در دستگاه یو وی قرار دهید.
کاشت ناخن با پودر بهتره یا ژل
به طور کلی کاشت پودری بیشتر طرفدار دارد. در حالی که کاشتهای ژلهای طرفداران کمتری را به خود اختصاص میدهند. کاشت پودری به عنوان کاشت مادر معرفی میشود و به طور معمول با انواع دیگر کاشت ترکیب میشود. همچنین کاشت پودری از ماندگاری بیشتری برخوردار است. البته دوام هر نوع کاشت به مهارت ناخنکار وابسته است. همچنین کاشت ژلهای ناخن اغلب در مناطق شرجی بیشتر ماندگاری دارد. این موضوع در حالی است که یک کاشت واقعی و صحیح در هر آب هوایی دوام مورد نظر را خواهد داشت. کاشتهای دیگری از جمله کاشت سیلک، ماشت فیبری نیز وجود دارد که به شکل ترکیبی انجام میشود.
سخن پایانی
بهترین مدل کاشت، آموزش کاشت ناخن پودر است که عده زیادی علاقمند به آموزش آن هستند. به طور کلی در کشور ایران ۸۰ درصد کاشتها از نوع پودری هستندو بسیار بادوام است. البته کاشت با پودر زمان بیشتری میبرد و حداکثر به یک ساعت و نیم زمان لازم دارد. برای انجام کاشت پودری باید علاقه و حوصله لازم را داشته باشید تا به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنید. تمامی مواردی که بیان شد، در آکادمی زیبایی زمرد از صفر تا صد به هنرجویان عزیز آموزش داده میشود.
دیدگاهتان را بنویسید